دوشنبه, 09 فروردین,1395
آکادمی ایران شف تنها مرکز تخصصی راه اندازی و آموزش کافی شاپ باریستا ، مدیریت رستوران و میزبانی در ایران
آلودگیها چند نوع هستند؟در رستورانها و مراکز توزیع غذا دو نوع آلودگی ممکن است وجود داشته باشد؛ آلودگی مربوط به موادغذایی که از اساس آلودگی دارند، مثل سبزیجاتی که با فاضلاب انسانی آبیاری میشوند، مواد پروتئینی که در شرایط نامناسب تولید و نگهداری میشوند، مواد غذایی تاریخ گذشته، شستوشوی نامناسب، طبخ نامناسب، سرو کردن برخی مواد غذایی به شکل باز و. بخش مهم دیگر در آلودگی رستورانها به محیط رستوران و سطوح کار مربوط است، مثل میزکار آشپزخانه، میز پذیرایی، اماکن نگهداری از موادغذایی مثل نگهداری طولانیمدت غذاهای پخته شده، انبار، یخچال، ظروف، شرایط دمایی، راههای وجود ات و جوندگانی مثل موش، سیستم تهویه هوا و. همگی در این زمینه موثر هستند. همه اینها موارد جزئیتری را نیز شامل میشود که در بهداشت یک رستوران نقش اساسی دارند.
مهمترین آلودگیهای مواد غذایی
هزینه تقریبی و مراحل راه اندازی کافی شاپ از صفر تا صد-ایران شف 88663551
مثل ,آلودگی ,رستوران ,مواد ,نگهداری ,غذایی ,مواد غذایی ,که در ,میشوند، مواد ,رستوران و ,موادغذایی مثل
درباره این سایت